Over ons

Ons concept

Patisserie - Bakkerij - Koffie - Snoep - Cakes in De Brouckère

Ahhh... La Belle Epoque ! is uw koffie / broodjeszaak in Brussel en biedt u een direct uitzicht op de Place De Brouckère. We hebben ook een theesalon, perfect om aan uw behoeften te voldoen voor een stevig ontbijt en gastronomische koffiepauzes.

Ons verhaal

Ahhh... la belle époque ! is een conceptwinkel die 3 afzonderlijke maar complementaire diensten biedt. De hoeken van de banketbakkerij en de coffeeshop prikkelen je smaakpapillen, en de broodjes en snackshoeken doen je palet herleven.

Ondergedompeld in een retro-vintage-universum dat in de jaren 60 waardig is en nog steeds het comfort biedt dat we vandaag gewend zijn met airconditioning en wifi, zult u bij ons een unieke ervaring beleven.

Proef onze heerlijke sandwiches op basis van genereuze krokante baguettes, gegarneerd met kwaliteitsproducten, anders weerspiegeld.

Onze soepen zijn geïnspireerd op de seizoenen en worden als thuis bereid, onze salades zijn eenvoudig en smakelijk, en onze desserts zijn huisgemaakt (cupcakes, koekjes, brownies, cheesecakes) en maken plezier.